IndolaINDOLA je međunarodni brand namijenjen upotrebi isključivo u frizerskim salonima. Mladenački, svježi brand, pun sjajnih ideja, al pari je profesionalnim svjetskim brendovima – jer je namijenjen nezavisnom frizeru. Indola paleta proizvoda je brižljivo odabrana i prilagođena svim potrebama frizera i njihovih klijenata. Indola Professional dio je poslovne jedinice kozmetika/osobna njega tvrtke Henkel Grupe, i jedan je od vodećih svjetskih dobavljača unutar frizerskog poslovanja. Kao dio Henkel Grupe, Indola je međunarodni, ekskluzivno salonski, mlad, svjež i pametan brand. Podržavajući preko 75 godina nezavisne frizere nudeći pametni, kvalitetni asortiman i inovacije koje najbolje odgovaraju potrebama tržišta. Dobro poznati međunarodni brandovi uključuju: Profession (boje), Innova (njega i styling) i 4+4 (profesionalne usluge). Henkelov standard visoke kvalitete važan je ključ uspjeha. Indola predstavlja njemačku kvalitetu i inovacijsku snagu i ponosna je što je dio Henkela.

Henkel diljem svijeta sa svojim vodećim robnim markama i tehnologijama djeluje na tri poslovna područja, a za nas je interesantan Sektor kozmetike i proizvoda za osobnu njegu. Osnovan je 1876. godine, a sa svojim dobro poznatim robnim markama kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite, Henkel drži vodeću poziciju na globalnom tržištu i u potrošačkom i u industrijskom sektoru i zapošljava otprilike 47.000 osoba.Indola kolekcija proizvoda za njegu i oblikovanje 300x225

Kroz četiri branda Indola nudi paletu proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe rada u salonu. Pruža kompletan asortiman s kojim je moguće zadovoljiti sve potrebe klijenata u svakodnevnom poslu unutar salona uz pomoć linija Profession, Innova i Designer.

NO AM profesionalne boje (NO AM stoji za No Ammoniac (bez amonijaka)) su inovativne, nježne za vašu kosu i pružaju dugotrajnu koloraciju. Pomoću Moisture-Care molekula koje prolaze dublje u svaku vlas kose, omogućuju da kosa dulje ostaje hidratizirana, a umanjen je stres kojem se kosa izlaže prilikom bojanja. Rezultat? Kosa je sjajna, fenomenalno jarka, uravnotežena, hidratizirana s mekanim osjećajem.

Indola GLAMOUR proizvodi su pravi izvor sjaja koji su dizajnirani kako bi pomogli kosi koja je suha i bezizražajna ili kako bi obnovili zrelu kosu. Upakirani s dragocjenim uljem ova linija vas neće razočarati, učiniti će vašu kosu sjajnom, mekanom, zdravog izgleda, a obogaćena s tri dragocjena ulja argana, marule i maslina, nova GLAMOUR linija djeluje iznutra kako bi obnovila Vašu kosu.

Indola INNOVA Keratin straight

Unutar Indola INNOVA linija proizvoda nalazimo INNOVA COLOR (za održavanje obojane kose), INNOVA REPAIR (za oštećenu kosu), INNOVA KERATIN (za ravnanje kose). Potonji sadrži njegujuće punjenje s ekskluzivnim Keratin-polimer kompleksom. Radi kako bi zapečatio pojedinačne pramenove sa zaštitnim proteinom do 48 sati ravne kose – kako bi se uklonile sitne dlačice, povećao sjaj i osigurao konstantna kašmir mekoća.

Dođite i isprobajte Indola proizvode u našem studiju!

THINK SMART, THINK INDOLA.

 *Od nedavno imamo i maloprodaju svih Indola i nekih Schawrzkopf proizvoda pa sve što vam se sviđa možete kupiti u našem studiju!