Naš tim

Studio Anela započeo je sa radom sa radom 2006. godine te se kao mlad i ambiciozan frizerski studio nametnuo svojom kvalitetom usluge i profesionalnošću na konkurentski jakoj zagrebačkoj sceni frizerskih salona.

Upornošću te vrijednim radom, studio Anela kontinuirano radi na podizanju razine kvalitete pri pružanju svojih usluga te na edukaciji svojih djelatnika. Mlad i ambiciozan tim studija Anela redovito prati svjetske trendove vezane za njegu i održavanje kose prirodnom i zdravom kao i moderne trendove frizura kako bi osoblje salona moglo udovoljiti i onim klijentima koji žele biti u toku sa svjetskim trendovima frizura.

Osim klasičnih usluga šišanja, bojanja i rada frizura za one koji žele moderan urbani stil radimo iscrtavanje i višebojno bojanje kose. Frizerski studio Anela orijentiran je ka radu na takav način da Vaša kosa bude zdrava, očuvana te da ima prirodan sjaj i mekoću. Koristimo samo najkvalitetnije proizvode i pomagala te u skladu sa time preparate svjetski priznatih proizvođača kozmetike za kosu INDOLA .

Posjetite nas i naše ljubazne djelatnice rado će Vam pružiti besplatan pregled Vaše kose i vlasišta te vam dati savjet kako da Vašu kosu učinite ljepšom ali prije svega zdravom ili ukoliko imate ikakvih drugih pitanja slobodno nam se obratite rado ćemo Vas posavjetovati.

 

Studio AnelaStudio Anela