Schwarzkopf Professional ASK Academy

    Kako već neko vrijeme surađujemo sa Schwarzkopf Professional ASK Academy Zagreb odlučili smo podijeliti s vama što smo do sada kako i gdje radili. :)

    ASK Akademija je mjesto za razmjenu znanja, kreativnosti i unaprjeđenje stručnih frizerskih vještina. U okviru ASK Akademije, Schwarzkopf Professional pruža dodatnu uslugu svojim partnerima frizerima u vidu raznih seminara, edukacija i radionica ponajviše baziranih na razvoju nas (frizera) kako bi vi bili što zadovoljniji našom uslugom, a mi u mogućnosti praktično i tehnički udovoljiti svakoj vašoj želji.

    Tijekom cijele godine u ASK Akademiji održava se velik broj stručnih seminara i radionica pod vodstvom vrhunskih domaćih i svjetskih trenera. Obuhvćaju se teme kao što su napredne tehnike šišanja i bojanja, savršene blond nijanse, najnoviji trendovi sezone i svečane frizure te poslovni seminari za unapređenje poslovanja frizerskih salona. Cilj radionica je inspirirati i nadahnuti naš rad. Neki od seminara kojima smo prisustvovali ove godine na ASK Akademiji su Look&Learn seminar Indola Smart Street Style 2012,  radionica i seminar Schwarzkopf [3D] MENSION i radionica i seminar Napredne tehnike šišanja.

    Iz ovakvih se druženja sa ostalim kolegama frizerima mogu izvrsno razmijeniti iskustva, trendovi, novosti, želje i potrebe klijenata no najvažnije od svega zajedno upotpunjujemo naša znanja kako bi vi bili zadovoljniji sa nama i našim radom! :)