Schwarzkopf [3D]MENsion

  [3D]MENsion je prvi brand Schwarzkopf Professionala 100% dizajniran za potrebe muškaraca s 3 dimenzije. Stvoren za muškarce koji [1] drže do svog izgleda, [2] vole biti primjećeni, [3] vole imati otvorene opcije! S njegujućom linijom koja djeluje na kosi, vlasištu i korijenu, snažnom styling i color linijom, [3D]MENsion predstavlja inovaciju za muškarce koji su skloni inovativnim dizajnima.

  Koliko je Schwarzkopf detaljan u ovoj kolekciji i predan u želji da njihove proizvode predstavljaju stručne osobe je dokaz da su sve djevojke iz studija prošle temeljitu edukaciju na Schwarzkopf ASK Academy u zagrebu, vezano za [3D]MENsion proizvode i usluge tako da je time naš studio dobio [3D]MENsion certifikat.

  S [3D]MENsion, Schwarzkopf Professional lansira prvi brand koji je ekskluzivno dizajniran za muškarce pokrivajući glavne dimenzije kose za individualne potrebe: [1] njega, [2] styling i [3] boja.

  Proizvodi njege sadrže znanstveno testirane sastojke koji djeluju u tri dimenzije osiguravajući maksimalnu efikasnost. Svi proizvodi sadrže sastojke koji specifično utječu na [1] folikolu kose, [2] vlasište i [3] korijenOva tehnologija rješava svakodnevne izazove za jačanje i stiliziranje muške kose i umirivanje vlasišta, dok smanjuje gubitak kose i bori se protiv prhuti i to brzo i učinkovito.

   

  Schwarzkop [3D]MENsion

  Kod ovog branda naići ćete na muški miris, privlačno pakiranje i rezultat koji će zadovoljiti sve potrebe vaše kose. Kao i sve do čega vam je stalo, kosa treba održavanje da bi sačuvala snagu, elastičnost i vitalnost. Iz tog razloga Schwarzkopf Professional brand [3D] MENsion donosi Activating liniju za pospješivanje rasta kose.

  [3D]MENsion Activating šampon i ampule stimuliraju rast kose i čine kosu gušćom. Pantenol, taurin i karnitin tri su glavna sastojka koji djeluju na kosu, vlasište i korijen  –  stimuliraju rast kose i osiguravaju važne hranjive tvari folikulama kose.

  PANTENOL – osigurava vlažnost kosi
  TAURIN – jača vlasište kose
  KARNITIN – stimulira i aktivira korijen kose

  Šampon pomaže povećati gustoću kose kada se koristi kao dio 24-tjednog režima zajedno s ampulama [3D]MENSION Activating.

  Još jedna stvar vrijedna spomena je da je Deep Cleansing šampon ove godine odabran za najbolji šampon za muškarce u Velikoj Britaniji u kategoriji kozmetika za muškarce.

   

  *Sve proizvode iz linije [3D]MENsion možete pronaći u maloprodaji u našem studiju.