Indola Keratin Straight linija

  Jeste li znali da 38 posto žena svijeta ima kovrčavu, valovitu ili frizyy kosu te da čak 25 posto europskih žena ravna kosu? Trend ravnanja kose postao je sve izraženiji u 21. stoljeću. Kako na modnim pistama, u časopisama i na poznatima često viđamo zaglađene frizure - tako one postaju hit i na ulicama!

   

  Innova Keratin StraightUz Indola INNOVA Keratin Straight svatko si može priuštiti ravnu kosu! Zanima vas po čemu je Keratin Straight poseban? Ova linija radi na način da obavije kosu zaštitnim proteinskim slojem za ravnu kosu do minimalno 48 sati, no ovdje ne pričamo o trajnom ravnanju kose, tako da se ovom možete prepustiti bez obaveze, jer tretman traje do sljedećeg pranja kose.

  Što i kako radi Innova Keratin Straight? Oko kose se stvara zaštitni proteinski sloj koji eliminira kovrče, zaglađuje kosu i dodaje sjaj, i to bez otežavanja ili mašćenja kose. Svi proizvodi Keratin Straight linije sadrže njegujuće punjenje ekskluzivnog keratin-polimera kompleksa. Upravo zbog keratina kao glavnog sastojka naše kose, kosa vam izgleda zdravo, mekana je, sjajna i zaglađena. Uz sve to zahvaljujući balzamu ubrzava se feniranje kose, a sve to bez potrebe pegle. Savršena usluga u salonu ukoliko ne želite peglati kosu, a želite ravnu kosu i da vam traje do idućeg pranja! Također za napomenuti je da je tretman namijenjena svim ženama, bez obzira na tip kose.

  Bez frizza, zaglađena i sjajna kosa uz pomoć Innova Keratin Straighta!

   

   

  Uz Keratin Straight liniju, Indola Professional je predstavila i Innova Wonder tretman – revolucionaran, višenamjenski proizvod koji isporučuje 10 vidljivih prednosti za savršenu njegu bilo kojeg tipa kose.Jednostavno ga protresete, nanesete na ručnikom posušenu kosu, raščešljate četkom ili češljem za ravnomjernu distribuciju i nastavite svoj uobičajeni proces stiliziranja kose.

  Innova Wonder tretman

  • Najveći strah prekrasne bojane/prirodne kose je gubitak sjaja i živosti boje. Roza formula štiti kosu od topline i sprečava izbljeđivanje boje!Kosa najlakše puca odmah nakon što je oprana – zato razmazite svoju kosu s Wonder tretmanom kako bi raščešljavanje bilo jednostavnije!
  • Zar ne mrzite dosadno podizanje vlasi zbog elektriciteta? S novim Innova Wonder tretmanom statički elektricitet i frizz u kosi postaju prošlost, zauvijek!
  • Buntovna kosa čini sušenje zahtjevnim, posebno kada ste u žurbi. Podatna kosa omogućava jednostavno sušenje i ravnanje čak i u žurbi!

   

  S Fantastičnom formulom ova roza tekućina učiniti će čuda jednom kada protresete bočicu i promiješate obje faze.
  Glavni sastojak: protein svile osigurava vlagu, glatkoću, jačinu, zaštitu, vitalnost i sjaj dok keratin & pantenol osiguravaju dodatnu njegu i zaštitu od UV zračenja, a cvjetni mirisi kao što su perunika, ruža i magnolija te neke voćne komponente kao što su jabuka, mandarina i naranča pružaju trenutno mirisni omotač oko kose koji traje cijeli dan.

   

  Da rezimiramo, jednostavno protresete bočicu, posprejate kosu i uživate u prednostima:
  1. Trenutni sjaj & zaglađenost
  2. Nevjerojatno raspetljavanje
  3. Obnova i hranjenje
  4. Obnovljena vitalnost kose
  5. Zaštita od UV zraka i ispiranja boje
  6. Statička i frizz kontrola
  7. Smanjuje ispucane vrhova
  8. Olakšano sušenje kose
  9. Aktivno uravnotežava razinu vlage
  10. Lagana formula – ne otežava kosu

  Evo i par savjeta za nanošenje Wonder treatmenta na vašu kosu:

  Savjet 1: Na suhoj, kovrčavoj i obojanoj kosi
  Kada se nanese na mokru kosu koja je zatim osušena, otkriti ćete da Wonder Treatment stvarno pomaže u sušenju i zaglađuje kutikulu kako bi ostavio čak i frizzy kosu mekom i glatkom bez podizanja kose ili ljepljivosti.

  Savjet 2: Na tankoj kosi
  Nanijeti na vlažnu kosu i zatim sušiti podižući kosu kod korijena i fantastični volumen se vidi u tren oka, kosa će biti lepršava i sjajna bez otežavanja.

  Savjet 3: Na vrlo oštećenoj kosi
  Čak i kosa koja treba posebnu njegu može imati koristi Innova Wonder Treatmenta. Na vrlo oštećenoj kosi ponaša se kao sprej za vlagu koji se ne ispire kako bi omogućio raspetljavanje oštećenih vrhova, s dodatnim bonusom kao što je UV filter za zaštitu od sunca.

  *Sve Indola Innova Keratin Straight i Wonder tretman proizvode možete pronaći u maloprodaji u našem studiju.