Indola INNOVA GLamour

    KOSA VAM JE SUHA, BEZ SJAJA, BEZIZRAŽAJNA?

    Ne postoji bolja asocijacija na riječ glamur od sjaja, blještavila. Možete obući najbolju haljinu, visoke štikle i trendovski top, ali ako vam kosa nije sjajna ne morate se ni truditi. Sjajna kosa je broj jedan svakog odličnog looka – put do prekrasnog, seksi i samopouzdanog izgleda. Mislite da je nemoguće postići tako prekrasnu kosu? Više nije! Najnoviji proizvodi iz Indola Glamour linije su pravi izvor sjaja koji su dizajnirani kako bi pomogli kosi koja je suha i bezizražajna ili kako bi obnovili zrelu kosu.

    Innova Glamour hrani kosu s dragocjenim uljnim eliksirom i zagladuje površinu kose te daje glamuroznu meku i svilenkastu kosu s besprijekornim sjajem.

    Obogaćena s tri dragocjena ulja argana, marule i maslina, nova GLAMOUR linija djeluje iznutra kako bi obnovila suhu i bezizražajnu kosu, te smanjila pucanje vrhova. Korišteni stoljećima zbog svoje kvalitete, prirodna ulja su neizostavni dio svakog kvalitetnog kozmetičkog proizvoda. Dok su većina ulja prikladna samo za grubu kosu, Precious ulje ubrizgava sve tipove kose s obnavljajućom snagom – čak i tanku kosu.

    Obogaćen s uljem marule, jednim od prirodno najlakših i osnažavajući ekstrakata, može se koristiti na suhoj i na mokroj kosu, prije šamponiranja ili sušenja ili kao finishing tretman, te će vas njegovi rezultati ostaviti bez riječi. Pomoću ovih dragocjenih ulja ova linija vas neće razočarati, učiniti će vašu kosu sjajnom, mekanom, zdravog izgleda i to sve u jednom tretmanu.