Trajno ravnanje koseU frizerskom studiju Anela možete dobiti, napokon trajno, ravnu kosu! Kako? Vrlo jednostavno. Nazovite ili nas posjetite i dogovorite svoj termin! :)

    No, da ne ostane na tome, u ovaj tretman uključili smo i tretman obnove i revitalizacije! Evo i kratkog opisa što vas to točno očekuje ukoliko se odlučite doći k nama. :)

    Trajno ravnanje kose je tretman koji se preporuča za sve tipove kovrčave kose i svim ženama koje žele smanjiti volumen svoje kose, a ravna kosa se garantira u razdoblju od 3-6 mjeseci ovisno o tipu kose. U ovom tretmanu koriste se proizvodi iz kolekcija proizvođača Alfaparf, a trajanje tretmana je 3-4 sata ovisno o tipu i duljini kose. Cijeli proces izvodi se u nekoliko koraka, a prvi od njih je temeljito pranje kose, jer idući koraci zahtijevaju da kosa bude izrazito čista kako bi ostali proizvodi mogli biti u potpunosti nanijeti na svaku vlas kose. Nakon pranja, izdvajaju se tanki pramenovi na koje se nanosi Relaxing cream krema za kosu koja se češljem zaglađuje na kosu od korijena prema vrhu i tako pramen po pramen. Kada se krema aplicira po cijeloj kosi ona mora odstajati 15-20 minuta, te se nakon toga ispire. Kosa se posuši skoro do kraja i iza toga se nanosi Heat protector sprej koji štiti kosu od spaljivanja prilikom peglanja. Sprej se nanosi na pramen kose i odmah nakon apliciranja spreja pramen se pegla i tako pramen po pramen. Nakon što je cijela kosa ispeglana nanosi se neutralizator koji mora odstajati 15-20 minuta i to bi bio dio samog procesa ravnanja kose, a nakon toga radi se proces obnove i revitalizacije kose tako što se na kosu stavlja ampula bambus maske (kolekcija Madollo di bamboo) ili esencijalnog ulja (kolekcija Active power hair), ovisno o tipu kose. Tretman obnavlja vašu kosu, čini ju svježom, mekšom i sjajnijom.

    Važno je napomenuti da kosa nakon ovog tretmana kosa mora ‘mirovati’ 48 sati, a što znači da su rep, kopča, rajf i slično zabranjeni pojmovi ukoliko se žele postići 100% rezultati. :)