Alfaparf - LISSE DESIGN Keratin Therapy

   

  Revolucionarna terapija ravnanja keratinom za glatku baršunastu, sjajnu i lepršavu kosu. Bez kovrča i frizi efekta do 3 mjeseca bez parabena, formaldehida, soli i sulfata. 100% siguran tretman, visokih performansi za sve tipove (ne)tretirane kose (bojana, izbjeljivana).

  KERA-KOLAGEN kompleks hidrolizirani keratin i kolagen koji zaglađuju kosu (do 3 mjeseca). Toplina preoblikuje strukturu keratina u vlasi pa se kosa širi i poprima karakterističan oblik zaglađenosti. Istovremeno palmino ulje, dragocjeno ulje amazone, čini kosu mekom, svilenkastom, sjajnom i vidljivo popunjenom.

  Želite li ravnu, sjajnu, glatku kosu na prirodnoj bazi? LISSE DESIGN keratin therapy je idealan za vas kemijski ne mijenja strukturu kose (ne prekida sumporne veze u kosi) i ne isušuje. LISSE DESIGN keratin therapy zadržava prirodnu vlažnost kose, elastičnost i njenu punoću.

   

  Kako bi vam osigurali dugotrajnost i postojanost tretmana i kako bi vaša kosa bila sjajna i ravna još dugo nakon terapije, Studio Anela prvih 12 korisnica LISSE DESIGN keratin therapy, nagrađuje sa LISSE DESIGN šamponom i regeneratorom.

   

  MAINTENANCE šampon – 250 ml - Šampon bez soli, sulfata i parabena nježno čisti kosu i pomaže u održavanju i produživanju učinaka dobivenih kozmetičkim tretmanima u salonu. Obogaćen je keratinom i palminim uljem pa čini kosu mekom, laganom i jednostavnom za raščešljavanje.

  MAINTENANCE regenerator – 250 ml - Regenerator u kremi bez soli, sulfata i parbena, obogaćen keratinom i palminim uljem njeguje i daje vlagu kosi, čini ju mekom, laganom i jednostavnom za raščešljavanje, a pomaže i u održavanju i produživanju učinaka dobivenih kozmetičkim tretmanima u salonu.